Najbolji napad lige zaustavio njihov odbačeni vratar (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 31.10.16. | 09:39

U Rimu ga pamte po pacerima koje je primao, ali jučer je bio nesavladiv...

Taman kada se zahuktala, Roma je ponovo razočarala. Umjesto da nastavi puhati za vratom Juventusu i iskoristi raspored koji joj se „otvorio“, rimska momčad propustila je kod Empolija vezati petu prvenstvenu pobjedu.

A imala je Roma gotovo idiličnu situaciju – suparnika koji je pretposljednji i koji u uvodnih 10 kola nije zabio na čak devet utakmica. Nije Empoli uspio zabiti niti Romi, ali tupa je ostala i oštrica Vučice, inače zasad najefikasnije u Serie A.

Zasluge za 0:0 ponajviše idu Lukaszu Skorupskom, vrataru Empolija koji je upisao devet obrana. Samo u prvih pet minuta skidao je zicere Džeki i Salahu, da bi u sudačkoj nadoknadi utakmice dva puta zaustavio i El Shaarawyja.

Pratiteljima talijanskog nogometa dobro je poznato ime Skorupskog, a još više činjenica da se zapravo radi o Rominom vrataru, koji je u Empoliju na posudbi drugu sezonu zaredom. Poljak je na Olimpico stigao 2013. godine, čak je i dobivao neke prigode, ali nije ostavio najbolji dojam pa ga se Roma odlučila riješiti.

Pamti se dvoboj nokaut faze Europske lige, kada je Fiorentina usred Rima slavila s 3:0, a Skorupski pacerski omogućio Marcosu Alonsu, danas igraču Chelseaja, da se s loptom ušeta u njegovu mrežu.

No jučer na stadionu Carlo Castellani neki potpuno drugačiji Lukasz Skorupski. Na očaj Rominih nogometaša i navijača...

(Foto: Action Images)


 


Tagovi

RomaLukasz SkorupskiEmpoli

Ostale Vijesti