Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Olićev popis za Andoru i Grčku: Pozvan vratar Vukovara 1991, 'novi Mišić' te Matia Barzic Gutiérrez!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.09.24. | 11:06

Stasiti stoper rođen je u španjolskoj metropoli, nogometno je oblikovan u Atletico Madridu, a ove sezone igra standardno u Segundi

Izbornik hrvatske U21 reprezentacije Ivica Olić objavio je popis od 23 igrača za okupljanje uoči nastavka kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mladi Vatreni nastavljaju s kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2025. godine u Slovačkoj. Hrvatskoj slijede dvije utakmice na domaćem terenu u Koprivnici, 11. listopada protiv Andore te 15. listopada protiv Grčke. Izbornik Olić za ovu akciju pozvao je 23 igrača te je uputio 8 pretpoziva (Maro Katinić, Domagoj Bukvić, Šimun Mikolčić, Antonio Baždarić, Matija Frigan, Stipe Biuk, Luka Kapulica, Luka Hodak).

"Pred nama su iznimno važne utakmice protiv Andore i Grčke. Prošlo je malo vremena od posljednjeg okupljanja, tako da većih promjena na popisu nije bilo. Raduje me što imamo široku bazu talentiranih igrača, a popis od 23 igrača koje smo pozvali reflektira našu vjeru u snagu ove ekipe. Također, poslali smo osam pretpoziva jer želimo biti spremni za svaku situaciju i ostaviti prostor za dodatne opcije, ovisno o razvoju događaja.

Nakon posljednjih utakmica, gdje smo upisali pobjedu protiv Farskih Otoka i poraz od Portugala, važno je da iduća dva susreta odradimo kvalitetno i ozbiljno. Naša pozicija na tablici zahtijeva maksimalnu koncentraciju i odgovornost te očekujem da ćemo na domaćem terenu u Koprivnici pružiti kvalitetnu igru i pokazati našu kvalitetu.

Siguran sam da ćemo uz uz takav nastup ostvariti željene rezultate i ostati u utrci za plasman na Europsko prvenstvo", rekao je Olić.

U21 reprezentacija će se okupiti 7. listopada u Zagrebu, odakle će se uputiti u Prelog gdje će trenirati za utakmice protiv Andore i Grčke.

Tri nova igrača na popisu su Ivan Mandić iz Vukovara 1991, Branko Pavić iz Dinama te Matia Barzic Gutiérrez, stasiti stoper rođen je u španjolskoj metropoli, nogometno je oblikovan u Atletico Madridu, koji ove sezone igra standardno u La Ligi 2 (Segunda) u dresu Elchea čiji je član postao prošle godine.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska U21Ivica Olić

Ostale Vijesti