Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Olić: “Na Durdovu je da nastavi ovako, jednog dana će doći ovdje”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 11:47

Izbornik U21 reprezentacije najavio je utakmice s Andorom i Grčkom

Uoči izbornika Dalića, pred medije je istrčao Ivica Olić koji je najavio “svoje” utakmice s Andorom i Grčkom.

“Čekaju nas dvije utakmice. Prve su bile polovičnog uspjeha, ali sad su meč lopte. Važne utakmice protiv Andore i Grčke. Nakon iskustva s Ovčjim Otocima nikoga ne možeš podcijeniti. Idemo ih pobijediti pa u Grčku po dobar rezultat”, rekao je izbornik U21 reprezentacije koji se osvrnuo na Durdova iz Hajduka koji je u dobroj formi.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Sigurno je interesantan. Sjajna budućnost je pred njim. Nastavi li ovako ne sumnjam da će biti kod mene i jednog dana na vrhu. Radujemo se svakom mladom igraču koji dođe i uđe brzo pod fokus reprezentacije. Pred njim je da nastavi. Težak je to put, ništa ne ide preko noći. Iz mog iskustva, najbolje bi bilo da mu se ne stavlja teret A reprezentacije i U21 jer ako ovako nastavi u Hajduku to će biti normalan slijed”.

Oliću će biti lakše nakon što je u prošlom ciklusu probio led.

“Sigurno je lakše. Imali smo ciklus od desetak dana gdje smo se upoznali. Ekipa koja je pozvana, manje više svi su isti. Neće biti toliko vremena potrebno za upoznavanje. Nadam se da će biti uspješno”.

Ako se pobjedi Andora u petak, protiv Grčke će u utorak biti dovoljan i bod (obje se utakmice igraju u Koprivnici u 18 sati).

“To je matematika i kalkulacije. Imamo dobra iskustva što znači utakmica koju si dobio prije nego krene poput Farskih otoka. Vjerujem da ćemo dobiti onda ostaje Grčka gdje nam je i bod dovoljan ali nećemo igrati na bod. Imamo dobar kadar i dobre igrače i vjerujem da to možemo”, zaključio je Ivica Olić.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivica OlićHrvatska U21HNSVatreniBruno Durdov

Ostale Vijesti