REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Oglasio se i Modrić: "Priča se da je netko promašio zicer..." (FOTO/VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.11.22. | 07:40

Naš kapetan našalio se na svoj račun

U posljednjem susretu 14. kola španjolske La Lige nogometaši Reala su na svom Santiago Bernabeu svladali Cadiz s 2:1 i tako i dalje ostali na dva boda do vodeće Barcelone.

U ovoj jako bitnoj utakmici za Kraljeve, sve se činilo idealno do završetka susreta. Imao je Real 2:0, a mogoa je povisiti i na 3:0 u 79. minuti. Na dodavanje s lijeve strane, Luka Modrić je bio u naletu i sa samo tri, četiri metra uspio promašiti cijeli gol. Do kraja je u 82. minuti Cadiz smanjio na 2:1 golom Lucasa Pereza, ali bodovi su ostali kod kuće.

Nakon utakmice Modirćev je promašaj postao viralan i glavna tema susreta, ali budući da ih nije koštalo pobjede nije bilo ni drame. Čak se i Luka sam našalio na svoj račun. Na društvenim je mrežama objavio fotografiju i u opis stavio:

"Priča se da je netko promašio zicer..."


Naravno da su mu se obožavatelji javili i tješili ga, suigrači ga čak malo sprdali, što je Luka, uvijek spreman za šalu, dobro prihvatio, ali vjerujemo kako će naš kapetan ovaj promašaj brzo zaboraviti i ostaviti iza sebe.

"Nije bilo puno prostora", napisao mu je Lucas Vásquez..

Jednako zabavan bio je komentar Federica Valverdea.

"Zaboravi na to, prijatelju. Pomaknuli su mrežu. Nije tvoja krivica."

Vinícius mu je poručio: "Nije se ništa dogodilo", a Modrić uzvratio: "Kakvu si mi lošu loptu dao!"

Sudeći prema reakcijama Realovih fanova, nisu mu previše zamjerili.

"Modrić je jedini igrač koji može promašiti prazan gol i par sekundi kasnije dobiti ovacije cijelog Bernabéua", komentar je jednog navijača na Twitteru, a drugi se nadovezao:

"Samo si htio dokazati da si čovjek, poput nas ostalih." (rv)


Tagovi

Luka ModrićReal MadridLa Liga

Ostale Vijesti