Oglasio se i službeni Hajduk: Zahtijevamo hitan sastanak s predstavnicima svih klubova!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.04.17. | 15:11

Nastavak tenzija oko kontroverzne odluke...

Uoči sutrašnjeg derbija, a nakon današnje kontroverzne odluke Komisije za žalbu koja je odlučila ipak „pomilovati“ Soudanija, oglasio se i predsjednik Hajduka, Ivan Kos.

„Nakon današnje, nažalost, očekivane odluke Komisije za žalbu u 'slučaju Soudani', HNK Hajduk je poslao dopis HNS-u i svim klubovima Prve HNL sa zahtjevom za hitnim sastanku na kojem će se konačno raspraviti ovo neodrživo stanje u hrvatskom nogometu. Imamo spremne zahtjeve od kojih nećemo odustati, dok se ovaj teatar apsurda ne prekine. Apeliram i na ostale klubove da se priključe ovoj inicijativi jer ovo nije prvi put da su naknadna pamet, upitne odluke i maćehinski odnos naštetili hrvatskom nogometu“ izjavio je Kos, pa nastavio:

„Od hrvatske samostalnosti Komisija za žalbe nije se sastala ovako brzo te je očito da se u 'slučaju Soudani' napravio još jedan opasan presedan u nizu koji potvrđuje ružnu sliku o općem stanju u hrvatskom nogometu. Podsjećamo kako je navedeni igrač Dinama naknadno bio kažnjen od strane disciplinskog suca Prve HNL Saše Pavličića Bekića nakon što ga je sudac utakmice Dinamo - Lokomotiva Tihomir Pejin propustio kazniti isključenjem zbog udaranja protivničkog igrača. Poništavanjem i te naknadne odluke ispisalo se još jedno poglavlje u nizu štetnih odluka po hrvatski nogomet“, zaključio je Kos.

Jedno je sigurno, ponovno ćemo zbog nesuvislih odluka vrhuške Saveza gledati repove i kontroverze…

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Hrvatski nogometni savezIvan Kos

Ostale Vijesti