Oduševio simultankom: Je li Milan pogriješio s ovim talentiranim momkom? (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.03.15. | 16:09

Empoli je nastavio s odličnim rezultatima u 2015. godini.

Momčad koju vodi iskusni Maurizio Sarri, za kojeg je interes iskazao i Milan, pobijedila je danas u 28. kolu Serie A na svom terenu Sassuolo s 3:1, te praktički osigurala ostanak u ligi jer sada ugroženim klubovima bježi velikih 12 bodova.

U prvom dijelu nije bilo golova, a onda se otvorilo u nastavku. Apsolutni junak bio je Riccardo Saponara, dvostruki strijelac i asistent jednog gola za Empoli, dok je Sassuolo do pogotka došao zahvaljujući autogolu Ruganija. Kod gostiju nije bilo Šime Vrsaljka.

Inače, 23-godišnji Saponara u Empoliju je drugu godinu zaredom na posudbi iz Milana. Na San Siro je stigao 2013. baš iz Empolija, no nakon što nije dobio šansu, vratio se u matični klub. Čini se da su Rossoneri, gledamo li njihove trenutne igre i rezultate, pogriješili. Uostalom, Empoli je dosad osvojio samo pet bodova manje od Milana, a ovaj ofenzivni veznjak jedan je u nizu igrača koji su iskočili u redovima dojučerašnjeg drugoligaša. Rugani će u Juve, Tonelli je debitirao u reprezentaciji, Valdifiori se dogovorio s Napolijem i dobio Conteov poziv...  Treba li i Saponara dobiti drugu šansu u Milanu?

Serie A, 28. kolo:

Empoli - Sassuolo 3:1 (Saponara 46' i 60', Mcedlidze 59' / a.g. Rugani 49')

(Foto: Action Images)


 


Tagovi

Šime VrsaljkoSassuoloRiccardo SaponaraEmpoli

Ostale Vijesti