Marko Lukunić / Pixsell
Marko Lukunić / Pixsell

Određeni suci za 6. kolo, Igor Pajač sudi derbi Dinama i Hajduka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 09.09.24. | 15:50

Poznato je tko će dijeliti pravdu u idućem kolu domaćeg prvenstva

Stigao je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice 6. kola HNL-a koje se igraju od 13. do 15. rujna 2024.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo otvaraju najveći hrvatski derbi, utakmica Dinama i Hajduka i to već u petak zbog europskog ispita Modrih. Pravdu će im dijeliti Igor Pajač, uz pomoć Bojana Zobenice i Ivana Mihalja, a Patrik Kolarić će biti četvrti sudac. Ivan Bebek i Tihomir Pejin bit će u VAR sobi.

Istra 1961 i Lokomotiva su na rasporedu u 17.30 u subotu, a sudit će im Ante Terzić uz asistenciju Kristijana Novosela i Sanje rođak Karšić, dok će ćetvrti član sudačkog popisa biti Oliver Romić. U VAR sobi će biti Dario Bel i Goran Pataki.

Nakon njih slijedi okršaj Gorice i Rijeke od 20.00, a arbitri će biti Zdenko Lovrić, Dino Knez i Luka Kurtović, dok je četvrti sudac Tihomir Pejin. Mario Zebec i Kruno Šarić će 'variti' u ovom susretu.

U nedjelju ćemo u ranijem terminu od 17.30 gledati Osijek i Slaven Belupo. Da sve bude po PNI pazit će Toni Dadić, Jerko Crnčić i Bruno Geller, a tu je i četvrti sudac Ante Terzić. Duje Strukan i Alen Jakšić bit će u VAR sobi.

Kolo zatvaraju Šibenik i Varaždin u nedjelju od 20 sati. Ante Čulina će biti glavni i odgovorni među sucima, a pomoći će mu Luka Pajić i Ante Marić, dok će Mateo Erceg biti četvrti član sudačkog kvarteta. Fran Jović i Luka Pušić sve će dvostruko provjeravati u VAR sobi.




Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSuciVAR sucipovjerenik za suđenje Prve HNLsuđenjeBertrand LayecIgor Pajač

Ostale Vijesti