Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Odigrao je 150. utakmicu za Dinamo. Ne zna se kad će igrati sljedeću...

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 21.08.24. | 12:30

Stefan Ristovski već je nakon 20-ak minuta morao napustiti igru zbog ozljede. U pitanju je mišić, ali će konačna dijagnoza i dužina pauze biti poznati nakon dodatnih pregleda

Stefan Ristovski trebao je utakmicu protiv Qarabaga zapamtiti po posebnom jubileju. Naime, u utorak je popularni Rile već 150.put nosio Dinamov dres u službenoj utakmici. Prije nešto više od godinu dana odigrao je 100.utakmicu, sad je dosegao novu okruglu brojku. U Dinamu je od veljače 2021., a već je osvojio četiri naslova prvaka, dva Kupa i dva Superkupa, igrao je u skupinama sva tri europska natjecanja. Doista, respektabilne brojke i dosezi jednog od Dinamovih senatora.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, te su brojke ipak pale malo u sjenu ozljede, koju je doživio u utakmici s azerbajdžanskim prvakom. Već nakon 20-ak minuta morao je napustiti igru zbog problema s mišićem zadnje lože. Koliko će Ristovski pauzirati i kad će odigrati iduću, 151. utakmicu za Dinamo, trenutno nije znano, Ristovskog tek čekaju dodatni pregledi, koji će donijeti konačnu dijagnozu o težini ozljede. U svakom slučaju, preskočit će utakmicu protiv Gorice u subotu (20.30 sati), a nakon pregleda znat će se hoće li konkurirati za uzvrat u Bakuu iduće srijede. (T.N.)



Tagovi

Stefan RistovskiGNK Dinamo izboriLiga prvakaQarabag

Ostale Vijesti