Action Images via Reuters/Peter Cziborra
Action Images via Reuters/Peter Cziborra

Odgođeno suđenje osumnjičenima za smrt Diega Maradone

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 13.09.24. | 09:57

Među optuženima za smrt ‘nogomenog boga’ su njegov neurokirurg, psiholog, psihijatar i medicinske sestre, koji bi se mogli suočiti sa zatvorskom kaznom u rasponu od osam do 25 godina

Suđenje osmorici zdravstvenih radnika optuženih za "ubojstvo iz nehata" u slučaju smrti argentinske nogometne legende Diega Maradone odgođeno je s listopada na ožujak, izvijestili su u četvrtak argentinski mediji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sud u San Isidru, gradu na periferiji Buenos Airesa, odobrio je zahtjev trojice od osmorice optuženih da se po drugi put odgodi suđenje, prvotno zakazano za 4. lipnja, a trebalo je početi 1. listopada.

Proces će sada započeti 11. ožujka, pišu argentinske novine La Nacion.

Nogometni velikan, koji je doveo Argentinu do drugog naslova Svjetskog prvenstva 1986., preminuo je u dobi od 60 godina u studenom 2020. od zatajenja srca nakon što je nekoliko dana ranije bio podvrgnut operaciji mozga.

Među optuženima za smrt bivšeg igrača Boca Juniorsa, Barcelone, Napolija i Seville gdje je igrao s Davorom Šukerom su njegov neurokirurg, psiholog, psihijatar i medicinske sestre, koji bi se mogli suočiti sa zatvorskom kaznom u rasponu od osam do 25 godina.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina) 



Tagovi

Diego Maradona

Ostale Vijesti