Foto: Borna Jakšić/Pixsell
Foto: Borna Jakšić/Pixsell

OCJENE - Osijek: Malenica junak dvoboja, Prekodravac oduševio

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.12.23. | 17:13

Osijek je odigrao dobro poluvrijeme pa se ugasio. A na identičan način se ugasila većina igrača Zorana Zekića.

Evo kako smo mi vidjeli današnji nastup nogometaša Osijeka u derbiju. Slažete li se s našim ocjenama?

Marko MalenicaVratar
U prvom dijelu uglavnom bez posla. U nastavku je dobro reagirao prilikom udarca Pašalića, još bolje kada je probao Fruk a najbolje nakon greške Duartea i novog pokušaja Pašalića. Igrač utakmice.
Ocjena
7.5
Renan GuedesObrana
Korketna utakmica. Naprijed ga nema na mapi, ali njegov posao je ionako obrana u kojoj je odradio sve što se od njega tražilo.
Ocjena
6.5
André DuarteObrana
Nije to bila njegova utakmica. Puno grešaka, puno krivih predaja. Zakuhao situaciju koja je mogla završiti kobno da Malenica nije obranio pokušaj Pašalića.
Ocjena
6
Slavko BralićObrana
Na početku nesiguran, ali kako je utakmica prolazila bio je sve bolji. Dugo će žaliti za prilikom kada je ostao sam ispred Labrovića, ali u udarcu glavom nije bilo dovoljno preciznosti da se ugorzi vratar Rijeke.
Ocjena
6.5
Oleksandr DambrajevObrana
Jedna od boljih utakmica za Osijek. U obrani dobar, prema naprijed pokušavao. Imao je ubačaj za Prekodravca.
Ocjena
6.5
Marin PrekodravacObrana
Radilica. Dobar s loptom, dobar i bez nje. Tukao se cijelo vrijeme s Frukom na sredini travnjaka, a uz sve defenzivne zadaće koje je odradio s vrlo dobrom ocjenom - stigao je složiti dvije prilike za Miereza. Dijete Osijeka koji polako dolazi pred svijetla reflektora.
Ocjena
6.5
Mijo CaktašVezni red
* od 67. Premalo je igrao da bi pokazao bilo što konkretno. Čeka se njegov povratak u formu.
Ocjena
6
Darko NejašmićVezni red
Izuzetno aktivan u početnoj fazi derbija! Ponovno jedan od ponajboljih u momčadi Osijeka. Od njega sve kreće, ima ideju, okretan je, precizna duga lopta.
Ocjena
7
Ivan FiolićVezni red
Jedan od boljih igrača dok nije napustio travnjak zbog ozljede. Igrač koji daje ritam, agresivan u defenzivi, potentan. Imao je nekoliko dubinskih lopti prema Mierezu. Zekić mu je pronašao poziciju.
Ocjena
6.5
Petar BrlekVezni red
* od 50. Ušao je umjesto Fiolića i nije nastavio njegovim putem.
Ocjena
6
Petar PušićVezni red
Kreirao je prvu pravu priliku za Osijek na utakmici. Potom je nestao. Djeluje puno bolje u sredini travnjaka nego na krilu. Nije danas bio njegov dan.
Ocjena
6
Stjopa MkrtčjanObrana
od 89. - igrao premalo za ocjenu.
Ocjena
-
Domagoj BukvićVezni red
U prvom jedan od boljih a kako se Osijek u nastavku ugasio tako je i on krenuo tim smjerom. Zekić ga ranije izvadio, vjerojatno iz razloga što je umoran od jakog ritma.
Ocjena
6
Anton MatkovićNapad
* od 67. Nije to bio nastup kao u Maksimiru kada je zabio pogodak, ali nije niti bilo nekih prilika. Ima sve. Brzinu, okretnost, nos za gol... Samo mu treba nekada podrediti igru na način na koji mu odgovara. I onda će svi biti "na konju". I mladi napadač i Zekić i Osijek...
Ocjena
6
Ramon MierezNapad
Standardno borben, ali nije imao puno prilika. Dobro su ga čuvali igrači Rijeke. Kasnio je na povratne lopte. Dosta utjecao izlazak Fiolića. Karton zaslužio...
Ocjena
6
Zoran ZekićTrener
Poprilično nejasne izmjene. Poput one Brlek za Fiolića koji se ozljedio. Nakon izlaska Prekodravca, sredine nije bilo. Nije htio preuzeti rizik a Osijek nije imao izgledne situacije u drugom poluvremenu. Još je posla pred Zekom...
Ocjena
6



Tagovi

NK OsijekHNK RijekaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti