Action images
Action images

Novinar pitao Bielsu što priprema za West Ham, El Loco mu izdiktirao početni sastav (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.12.20. | 16:07

Argentinac je unikat kakav se ne viđa često, a nakon ove konferencije za medije apsolutno nitko ne sumnja da on neće održati svoju riječ.

Marcelo Bielsa jedan je od najboljih svjetskih trenera. Nije to neka medijska hajka, nije to nikakvo uzdizanje njegovih kvaliteta niti išta tome slično, to su riječi kakve stalno ponavljaju Pep Guardiola, Slaven Bilić, Mauricio Pochettino i mnogi drugi koji se bave istim poslom.

Ako vas takvi ljudi hvale, nazivaju unikatom i osobom koja nogomet vidi 'na drugačiji način' tko smo mi - ili bilo tko drugi - da im ne vjerujemo.

Uoči utakmice protiv West Hama, sukladno epidemiološkim mjerama, Leeds United je konferenciju za medije održao putem 'Zooma'.

Jedno od pitanja novinara koji promptno prate Leeds United bilo je sprema li Bielsa iznenađenje za West Ham United i hoće li ih još malo pustiti u nedoumici glede sastava koje će poslati na teren.

Bielsa je nakon toga pružio odgovor kakvog nitko nije očekivao - izdiktirao je početnih 11 za utakmicu protiv kluba iz Londona!

Poznavajući Bielsin 'modus operandi' i naklonjenost fair-play igri, gotovo pa nitko ne sumnja da on svoju riječ neće održati.

Početnih 11 Leeds Uniteda za nadolazeću utakmicu kao i odgovor Bielse pogledajte u nastavku teksta:



Tagovi

Marcelo BielsaLeeds Unitedkonferencija za novinare

Ostale Vijesti