Novi problemi za Tuchela – igrač raskinuo ugovor s Parižanima

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.02.19. | 19:11

Ostao na 3 veznjaka ove sezone.

Veliki problemi za Thomasa Tuchela.

Trener Paris Saint-Germaina ostao je na samo 3 vezna igrača u kadru do kraja ove sezone. Naime, nakon što je Adrien Rabiot prebačen na tribine do isteka ugovora na ljeto, još jedan nogometaš više neće nastupati za prvaka Francuske.

Riječ je o Lassani Diarri, koji je raskinuo ugovor s Parižanima te će karijeru nastaviti negdje drugdje. Bivši igrač Real Madrida, Chelseaja i Marseillea, pristupio je klubu s Parka prinčeva na zimu prošle godine, te je u drugom dijelu lanjske sezone upisao 19 nastupa. Međutim, dolaskom njemačkog trenera na klupu francuskog velikana, 33-godišnji defenzivni veznjak pao je u drugi plan. Upisao je tek tri prvenstvena nastupa ove sezone u dresu PSG-a, ali mogao je očekivati dodatnu minutažu u prvenstvu.

Naime, Tuchelu su na raspolaganju preostala samo 3 izvorna veznjaka po vokaciji – Marco Veratti, Julian Draxler i Leandro Paredes – a silom prilika je Nijemac na toj poziciji počeo koristiti stopera Marquinhosa, stoga bi popularni Lass možda i dobio koju minutu u kupu i prvenstvu.

Bivši reprezentativac Francuske nije htio riskirati sjedenje na klupi te je sporazumno raskinuo ugovor sa PSG-om.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Thomas TuchelLassana Diarra

Ostale Vijesti