HNS
HNS

Novi povjerenik odabrao: Zebec sudi na Maksimiru, Pajač na Rujevici, vraća se Bruno Marić!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 29.07.24. | 20:46

Određeni su suci za 1. kolo HNL-a

Novi povjerenik za suđenje Bertrand Layec iz Francuske, odredio je službene osobe za utakmice 1. kola Hrvatske nogometne lige u sezoni 2024./25., a koje se igraju od petka 2. do nedjelje 4. kolovoza.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Novu sezonu u petak od 19 sati otvara dvoboj Dinama i Istre 1961, a sudit će ga Mario Zebec iz Cestice. U VAR sobi imat će pomoć Olivera Romića iz Osijeka.

U subotu nas očekuje takkođer samo jedna utakmica. Bit će to duel Gorice i Varaždina, sudit će ga Ante Čulina iz Zagreba, uz asistenciju Darija Bela iz Osijeka, koji će biti u VAR sobi.

Nedjeljni program bit će vrlo bogat jer će u pogonu biti sva tri naša kluba koja će u četvrtak imati europske obaveze. Prvi će na teren nogometaši Rijeke i Lokomotive i to od 18.50 sati. Dvoboj na Rujevici sudit će Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina), dok će u svojstvu VAR suca biti Splićanin Duje Strukan.

S početkom u 21 sat očekuju nas posljednje dvije utakmice prvog kola. Na Opus Areni igrat će Osijek i Šibenik, a pravdu će dijeliti Patrik Kolarić iz Čakovca. Ante Terzić iz Podstrane bit će njegov asistent iz VAR sobe. Na tom će dvoboju kontrolor suđenja biti Bruno Marić iz Daruvara, što mu je nova uloga nakon podnošenja ostavke na mjestu šefa Sudačke komisije HNS-a.

Za kraj nam ostaje dvoboj Hajduka i Slaven Belupa, koji će suditi Zdenko Lovrić iz Đakova. Tihomir Pejin (Donji Miholjac) bit će na poljudskom stadionu u ulozi VAR suca.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLBertrand LayecVAR sobaVAR sucipovjerenik za suđenje Prve HNLsuđenje

Ostale Vijesti