Novi potres na Poljudu? Novi predsjednik još nije potvrdio Burića za trenera, stiže Nenad Bjelica?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.05.16. | 08:45

Burno je ovih dana na Poljudu.

Nakon što je Nadzorni odbor odabrao Ivana Kosa za nasljednika Marina Brbića, novi je predsjednik Hajduka odmah najavio imenovanje novog sportskog direktora, odnosno oduzimanje te funkcije treneru Damiru Buriću. No, moguće je da Burić ne ostane ni trener prve momčadi. Kos, naime, još uvijek nije potvrdio Burića za sljedeću sezonu.

„Ako vam kažem da su u pitanju tri dana, hvatat ćete me za riječ, ali moguće je da odluku o tome je li Burić trener Hajduka za sljedeću sezonu donesemo i kroz sedam dana“, rekao je Kos za Sportske novosti te dodao kako je za njega Burić trener te da nema drugih kandidata.

No, Sportske novosti donose i informaciju kako je Kos već razgovarao s Nenadom Bjelicom koji bi preuzeo Hajduk ako Burić ne bi ostao na Poljudu. Podsjetimo, nekadašnji hrvatski reprezentativac svoju je trenersku karijeru počeo u Austriji, gdje je i završio igračku, a nakon što je u toj zemlji vodio Kärnten, Lustenau, WAC i Austriju Beč, posljednji posao je imao u Italiji vodeći B-ligaša Speziju.

(Foto: Pixsell/Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Damir BurićIvan KosNenad Bjelica

Ostale Vijesti