Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

Novi Hrvat među Plemićima: Pouzdani stoper vodeće momčadi 3.HNL – Jug potpisao za Zrinjski

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.12.21. | 10:47

Potpisao je jednogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja

Ivan Marić novi je igrač Zrinjskog, vodeće momčadi Premijer lige BiH. Matić dolazi u klub iz Jadran Luke Ploče, a 19-godišnji branič je s novim klubom dogovorio jednogodišnju suradnju uz mogućnost produljenja.

Marić je rođen u Ljubuškom, a prve nogometne korake napravio je u GOŠK-u iz Gabele. U ljeto 2020. godine prelazi u Dubravu Tim Kabel, da bi od veljače ove godine bio član Jadran Luke Ploče.

Nakon odigranog jesenskog dijela prvenstva, Jadran LP je vodeća momčad 3. HNL – Jug s pet bodova više od drugoplasiranog Hrvatskog viteza iz Posedarja. Novoj momčadi priključit će se 1. siječnja 2022. godine, a na mjestu središnjeg braniča trener Sergej Jakirović na raspolaganju ima još Marina Magdića, Hrvoja Barešića i Slobodana Jakovljevića.

Zrinjski ide prema novom naslovu prvaka. Nakon jesenskog dijela prvenstva nalaze se na vodećem mjestu s čak 12 bodova više od drugoplasiranog Cityja.

Sergej Jakirović blizu je toga da karijeru nastavi u Dinamu. Navodno se lome koplja u izboru njega ili ostanka Kopića te su zasad sve druge opcije, poput Darka Milaniča ili dugogodišnje želje kluba Matjaža Keka, ipak ostale po strani.


Tagovi

ZrinjskiJadran LP

Ostale Vijesti