Zac Goodwin/PRESS ASSOCIATION
Zac Goodwin/PRESS ASSOCIATION

Nova posudba: Štefulj napustio Dinamo, karijeru nastavlja u susjedstvu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.08.24. | 10:15

S Plavima je ugovorno vezan do lipnja 2026. godine.

Danijel Štefulj napustio je Dinamo te će narednih godinu dana provesti na posudbi u mađarskom prvoligašu ETO FC Győru. Štefulju je ovo treća posudba otkako je 2021. stigao u Maksimirsku 128 iz Rijeke u transferu vrijednom milijun eura.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prošle sezone Štefulj je bio standardan u Slaven Belupu gdje je također bio na posudbi iz Dinama, a iako se pričalo da bi u Koprivinici mogao ostati i ove sezone, on se u konačnici ipak odlučio sreću potražiti u novoj sredini. Győr je prošle sezone izborio povratak u elitni razred mađarskog nogometa, ali kako u novu sezonu nisu ušli kako su se nadali (četiri poraza u četiri uvodna kola), svoje obrambene redove odlučili su osnažiti s nekoliko novih igrača. Svega par dana prije nego što su dogovorili dolazak Štefulja, čelnici Győra angažirali su stopera Levadije, Brazilca Heiltona (igrao je u oba ogleda protiv Osijeka u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu), a potom su još iz slovačkog DAC-a doveli povremenog reprezentativca Češke Filipa Kašu.

Štefulj je u HNL-u odigrao 97 utakmica u igrajući za Varaždin, Rijeku, Dinamo i Slaven Belupo, dok je u Sloveniji igrao za Krško (posudba iz Rijeke) te Celje (posudba iz Dinama). S Plavima je ugovorno vezan do ljeta 2026. godine. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ETO FC GyőrDanijel ŠtefuljposudbaDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti