NO Hajduka donio odluku u vezi Brbića

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.07.20. | 18:22

Ishod situacije u Hajduku bliži je tome da Brbić nastavi tamo gdje je stao.

Nadzorni odbor Hajduka, kako je najavio, održao je konferenciju za medije vezanu uz sudbinu Marina Brbića.

Najavljena odluka donesena je i objavljena:

“Mi smo svejedno odlučili zatražiti od predsjednika da povuče tu svoju ostavku.”, rekao je Benjamin Perasović i dodao kako je odluka donesena jednoglasno.

“U potpunosti razumijemo i prihvaćamo čin predsjednika uprave Hajduka. On je rekao da će to učiniti ako Hajduk ne bude drugi. Unatoč tome, zatražili smo predsjednika da povuče tu svoju ostavku i to je najvažniji zaključak naše sjednice. Nismo sigurni hoće li on doduše ispuniti to što mi tražimo. Ipak, mi smo ovdje radi Hajduka i radimo ovdje sve za nula kuna.”, nastavio je Perasović.

Također je potvrdio još jednom kako misli da iznenadni, nagli rezovi nisu put koji je Hajduku potreban:

“Rekao sam i da smo prije težili tome. Htjeli smo držati stabilnost od prvog trenutka u klubu. Nismo mi bili nezadovoljni s predsjednikom Huljajom, ali on je rekao da odlazi i mi smo morali naći novog predsjednika. Tražimo stabilnost cijelo vrijeme.”

O rezultatima i financijama nadovezao se Denis Alajbeg:

“Istina, imamo loš rezultat u Europi, ispali smo odmah, ispali smo u Kupu, vidjet ćemo koji ćemo biti na kraju prvenstva. Budžet je relativno velik, no na početku smo procijenili kako imamo šansu izboriti kvalifikacije za Ligu prvaka pa onda barem da na kraju igramo Europa ligu. Ciljano smo povećali budžet, imali smo jedinstvenu priliku.”

Brbić nije podnio neopozivu ostavku, a NO je blizu opcije da ne izglasa njegov ostanak. Sâm predsjednik rekao je da neće ništa govoriti prije odluke NO-a. Dva je mandata u klubu u dva navrata, a u prvom je spašavao klub, dok sad treba korak naprijed u rezultatskom smislu.

(foto: Ivo Čagalj/Pixsell)


Tagovi

Marin BrbićHajdukkonferencija za novinareBenjamin Perasović

Ostale Vijesti