REUTERS/Fabrizio Bensch
REUTERS/Fabrizio Bensch

Njemački mediji: "Brekalo je na listi za otpis, klub neće produljiti suradnju s njim"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.10.22. | 12:51

Iako ga je izbornik Zlatko Dalić stavio na pretpoziv za minule utakmice s Danskom i Austrijom, sigurni smo da Brekalo cilja biti na popisu za Katar, a s obzirom na sjajnu konkurenciju u reprezentaciji, morat će se vrhunskim izvedbama nametnuti Daliću da bi upao na popis

Osam igrača u Wolfsburgu ima ugovore koji im istječu 2023. godine, a među njima je i Josip Brekalo. Samo će neki od njih nakon toga ostati u klubu. Jedan od njih bi trebao biti Omar Marmoush, a uskoro bi se trebali nastaviti pregovori koji su s njim započeli prije kojeg tjedna. Osim njega, trebali bi ostati i Paulo Otavio, kao i Phillip Schulze i Niklas Klinger.

Što se tiče onih koji svoj ugovor vjerojatno neće produžiti tu su suspendirani Max Kruse, Jerome Roussillon koji već sada nema nikakvu sportsku ulogu u klubu pa bi se suradnja s njim mogla prekinuti već na zimu te bivši kapetan Joshua Guilavogui.

Osim njih trojice, četvrti na mogućoj listi za otpis, piše Kicker, je i naš Josip Brekalo. Povremeni hrvatski reprezentativac se ljetos vratio s posudbe iz Torina, a mnogi su mislili kako će u prijelaznom roku napustiti klub, ali to se nije dogodilo. Ove mu je sezone Kovač dao priliku u šest utakmica, a Brekalo mu se zahvalio s dvije asistencije.

Iako ga je izbornik Zlatko Dalić stavio na pretpoziv za minule utakmice s Danskom i Austrijom, sigurni smo da Brekalo cilja biti na popisu za Katar, a s obzirom na sjajnu konkurenciju u reprezentaciji, morat će se vrhunskim izvedbama nametnuti Daliću da bi upao na popis.

(eg)



Tagovi

Josip BrekaloWolfsburgNiko KovačZlatko DalićKatar 2022

Ostale Vijesti