Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Ništa od spektakla u Opuzenu, Rijeka protiv Neretvanca na Rujevici, nisu se mogli zadovoljiti sigurnosni uvjeti

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.09.24. | 13:27

Neretvanac je odbio mogućnost da ugoste Rijeku u Makarskoj, a Rijeka će tako imati tri vezane utakmice na domaćem terenu od kojih je posljednja ona protiv Hajduka 29. rujna s početkom u 20 sati.

Nogometaši Neretvanca i Rijeke utakmicu 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa ipak neće odigrati u Opuzenu, već je zamijenjeno domaćinstvo pa će se tako ovaj okršaj odraditi na Rujevici.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Razlog zamjene domaćinstva su neadekvatni uvjeti glede osiguranja utakmice, odnosno činjenica da nije bilo moguće fizički odvojiti navijače Rijeke od domaćih navijača. Naravno, nije to bio jedini 'kamen spoticanja', ali je svakako bi najveći i najznačajnijih, zbog čega je donesena odluka da će se utakmica odigrati na Rujevici.

Zanimljivo, utakmica se prvotno trebala igrati 11. rujna, dok će se sada odigrati 18. rujna. Nadalje, Neretvancu je bilo ponuđeno da Riječane ugoste u Makarskoj, ali to je za opuzenski klub veći trošak nego odlazak u Rijeku.

U svakom slučaju, direktan prijenos utakmice osigurao je Max Sport 1, a Riječani će tako u razmaku od četiri dana u svojem domu odraditi dvije utakmice, prvu protiv Neretvanca u Kupu (18. rujna, 18.30 sati), a drugu protiv Šibenika u 7. kolu HNL-a (22. rujna, 20 sati). Također, Riječani će se 29. rujna na Rujevici obračunati s nogometašima Hajduka, a i 175. Jadranski derbi igrat će se s početkom u 20 sati (Max Sport 1).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNK RijekaRijekaNeretvanacHrvatski nogometni kupKupRabuzinovo Sunce

Ostale Vijesti