Igor Šoban/Pixsell
Igor Šoban/Pixsell

Ništa od Golema, Jerko Leko najbliži klupi Šibenika!?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.10.24. | 21:00

Aktualni trener Jaruna spominje se u nogometnim krugovima kao glavni kandidat za Carevićeva nasljednika, no pravog kontakta još nije bilo

Toni Golem, iako je slovio za najvećeg kadnidata, ipak neće preuzeti klupu Šibenika. Barem je sada takva situacija. A u prvi plan zadnja dva dana upao je Jerko Leko. Bivši Vatreni i aktualni trener Jaruna, kluba iz Prve NL, u nogometnim se krugovima spominje kao glavni kandidat za nasljednika Marija Carevića.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako doznajemo, mnogi već Leku vide kao novog trenera Šibenika, međutim, pravog kontakta još nije bilo, više je to bilo posredno opipavanje terena. Očekuje se da bi se u nedjelju moglo nešto pokrenuti po tom pitanju, no, isto tako, s više se strana mogu čuti i priče da je financijska situacija na Šubićevcu daleko od idealne i da je to glavni razlog zašto Šibenčani nisu dosad pronašli novo, trajnije trenersko rješenje. Do izbora novog trenera momčad vodi Marko Kartelo, a hoće li Leko klupu Jaruna zamijeniti s onom Šibenikovom, možda doznamo u nedjelju. (T.N.)



Tagovi

Jerko LekoNK ŠibenikNK JarunToni Golem

Ostale Vijesti