Niko Kovač u novoj ofenzivi - nakon Reala i Manchester Uniteda, novo pojačanje došlo iz Chelseaja

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.08.16. | 15:19

Niko Kovač je odlučio na zanimljiv način slaganja momčadi za sljedeću sezonu.

Momčad iz Frankfurta nema previše novca za dovođenje velikih pojačanja, pa se bivši hrvatski izbornik odlučio na zanimljivu taktiku u slaganju momčadi za sljedeću sezonu – Eintracht na posudbu dovodi mlade igrače iz velikih klubova.

Do sada su došli Jesus Vallejo iz Reala i Guillermo Varela iz Manchester Uniteda, kupljen je Realov Omar Mascarell, a tu je i Kovačev ljubimac Ante Rebić koji je došao na posudbu iz Fiorentine. Njima se danas priključio Michael Hector koji stiže iz Chelseaja.

Ovaj 24-godišnji reprezentativac Jamajke je za 5,4 milijuna eura došao u Chelsea prije godinu dana iz Readinga. Klub sa Stamford Bridgea odmah ga je ostavio na posudbi u klubu iz kojeg je došao, a kako Antonio Conte očito ne računa na njega, i ovog ljeta se našao na izlaznoj listi. Odmah je reagirao Kovač i dogovorio jednogodišnju posudbu kojom će 'zatvoriti' poziciju stopera.

Hector je došao u Frankfurt i obavlja liječničke preglede, a Kovač se nada da će sve biti i službeno gotovo do sutrašnje prijateljske utakmice protiv Celte kojom Eintracht i službeno otvara sezonu.

Spomenimo i kako Hector nije odigrao niti jednu službenu utakmicu za Chelsea Upisao je tek 46 minuta u dvjema prijateljskim utakmicama.

 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

prijelazni rokNiko KovačMichael Hector

Ostale Vijesti