REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

Nije sreća para puna vreća: Kovač odbio rekordnu višemilijunsku ponudu iz Emirata

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.06.24. | 14:51

Sve su mu nudili, ali to nije bilo dovoljno

Nakon što se razišao s Wolfsburgom, Niko Kovač je bez angažmana, a još će neko vrijeme tako ostati. Naime, insajder Fabrizio Romano navodi kako je Kovač odbio ponudu Shabab Al-Ahlija, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ugovor je, prema Romanu, nudio posao na dvije godine uz opciju produženja na još jednu uz rekordan iznos pokraj svake sezone. Trebao je postati najplaćeniji trener spomenutog kluba, ali je unatoč službenoj ponudi Kovač odlučio zahvaliti i ipak pričekati nešto drugo.

Podsjetimo, u Bundesligi je bivšem izborniku hrvatske nogometne reprezentacije presudio katastrofalan niz, bez pobjede je bio sve od sredine prosinca kad je svladao Darmstadt, i to pogotkom hrvatskog reprezentativca Lovre Majera. U sljedećih 11 utakmica upisao je pet poraza, no kap koja je prelila čašu bio je poraz od Augsburga (1-2) u kojemu je na protivničkoj strani briljirao povremeni Vatreni Kristijan Jakić zabivši čak dva pogotka.

Kovač se pridružio VfL Wolfsburgu prije početka sezone 2022/23. Vodio je klub kroz 66 utakmice, a ostavio ga je na 14. mjestu prvenstvene ljestvice, nakon što je ranije vodio Bayern i Eintracht u Bundesligi. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Niko Kovač

Ostale Vijesti