Nije samo Jese promašaj PSG-a - platili ga 35 milijuna eura, a rješavaju ga se nakon šest mjeseci

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.01.17. | 13:54

PSG se ovog ljeta nije proslavio s izborom pojačanja.

Unai Emery je ovog ljeta preuzeo PSG, ostao bez Zlatana Ibrahimovića, a kao glavna pojačanja doveo Jesea Rodrigueza i Grzegorza Krychowiaka. Njih dvojica su trebala igrati važne uloge u momčadi Parižana ove sezone, ali to se nije dogodilo.

Jese je i službeno na izlaznim vratima PSG-a. Klub je i službeno objavio kako Španjolac može otići, a kao favorit za njegovo dovođenje se nametnuo Las Palmas iako postoji još nekoliko klubova koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima. Taj će se transfer sigurno realizirati u ovom prijelaznom roku, a vrlo lako bi novi klub mogao naći i Krychowiak.

Naime, on je skupo plaćen (33,6 milijuna eura), ali se nije nametnuo kao nezaobilazan član prve momčadi PSG-a. Dapače, odigrao je tek 10 prvenstvenih utakmica, a Parižani bi ga željeli prodati i tako vratiti uloženo.

Za Krychowiaka su zainteresirani Manchester City i Arsenal, oba kluba bi ga željela već u ovom prijelaznom roku, a najbolja stvar po PSG je činjenica da bi Englezi bili spremni platiti 35 milijuna eura za njega. Na kraju će još i zaraditi neku 'siću'…

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Grzegorz Krychowiakprijelazni rok

Ostale Vijesti