Nezadovoljnoj zvijezdi ManU-a se sprema selidba u Italiju

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.04.15. | 08:36

Napadač Manchester Uniteda Robin van Persie mogao bi na ljeto napustiti Old Trafford i prijeći u redove milanskog Intera.

Iza Nizozemca je vrlo teških 18 mjeseci u redovima 'Crvenih vragova' i engleski mediji navode kako je van Persiejev odlazak sve izvjesniji.

Nakon dolaska iz Arsenala gotovo da je sam vodio Manchester United do 20. naslova u Premiershipu u posljednjoj sezoni pod palicom Sira Alexa Fergusona.

No, ozljede i pad u formi bile su jasan znak da je to bio vrhunac i da će teško moći ponoviti jednako uspješnu sezonu. S obzirom na to da mu još i istječe ugovor, odlazak u Inter je čini se, vrlo blizu realizacije.

Zanimljivo, šef Intera Mancini ga je pokušao dovesti u Manchester City prije nego što se u priču uključio United, tako da postoji neka poveznica. Sve se nekako čini da je došao njegov kraj u Unitedu. Još mu je ostalo za odraditi godinu dana aktualnog ugovora i vjerojatno će morati platiti preostalu godinu ugovora, ali Unitedu će sigurno odgovarati prodaja i da traže nego drugo rješenje umjesto njega“, komentirao je novinar Matt Law iz 'The Telegrapha'.

Dolazak Radamela Falcaa je već nagovijestio kraj Van Persiejeve karijere, ali posudba Kolumbijca nije išla prema zacrtanom planu, tako da će Louis van Gaal u ljetnom prijelaznom roku biti u potrazi za novim napadačem.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Robin van Persie

Ostale Vijesti