REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

Neymarov gležanj buknuo kao jabuka: Jedva hodao, ali nadaju se da će još igrati (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.11.22. | 07:45

"Važno je kako će reagirati. Već smo započeli s tretmanom i moramo biti mirni i strpljivi. Teško je procijeniti koliko je teška ozljeda", izjavio je dr. Lasmar za Radio Itatiaia

Brazil je sjajnom pobjedom nad Srbijom 2:0 otvorio Svjetsko prvenstvo u Kataru i tako započeo svoj put prema tituli svjetskog prvaka, za koju je i najveći favorit još prije početka ovog Mundijala. No, unatoč sjajnoj izvedbi Brazilaca u kojoj smo vidjeli i najljepši gol prvenstva, nije sve tako bajno za Brazil.

Neymar je bio glavna meta srpskih igrača te je pretrpio žestoke prekršaje, a nakon utakmice se jasno vidjelo koliko su čvrsto ulazili u njega. Neymar je odšepao van travnjaka, praktički u suzama, dok mu je zglob desne noge bio veličine jabuke.

''Vidjeli smo stanje s Neymarom, nije dobro, ali ja vas uvjeravam da će on ponovno igrati na Svjetsko prvenstvu'', rekao je Tite nakon utakmice, no mnogi navijači i dalje sumnjaju da će njihova najveća zvijezda baš lako nastaviti turnir, a osobito da će biti spreman već za utakmicu sa Švicarskom, no ostaje vidjeti što će tijekom današnjeg dana reći doktori.

REUTERS/Molly DarlingtonREUTERS/Molly Darlington


Reprezentativni liječnik Rodrigo Lasmar rekao je da se radi o distorziji te da se na zglobu pojavila oteklina.

"Važno je kako će reagirati. Već smo započeli s tretmanom i moramo biti mirni i strpljivi. Teško je procijeniti koliko je teška ozljeda", izjavio je dr. Lasmar za Radio Itatiaia.

REUTERS/Kai PfaffenbachREUTERS/Kai Pfaffenbach




Tagovi

Brazilska nogometna reprezentacijaNeymarSvjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Svjetsko prvenstvo u rukometu Katar 2020

Ostale Vijesti