Neuništivi Joe Hart: Ljajić ga "osušio" slobodnjakom i Panenkom, ali potom je skinuo dva i zakucao jedan penal!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.07.15. | 14:37

Manchester City je na International Champions Cupu u Melbourneu pobijedio Romu na penale – 7:6. Nakon 90 minuta rezultat je bio 2:2.

Počelo je vatreno. Manje od 140 sekundi bilo je potrebno Raheemu Sterlingu da zabije prvijenac u dresu Građana. Fino je izbjegao zaleđe i rutinirano pospremio loptu iza De Sanctisa. No ubrzo je na drugoj strani odgovorio Miralem Pjanić, spektakularnom golčinom iz daljine.

>> VIDEO: Sterlingu trebalo 140 sekundi za prvijenac, Pjanić uzvratio spektakularnom golčinom!

Nastavak je ponudio „bezbroj“ izmjena i kompletno nove postave. A svega nekoliko minuta nakon što je ušao, Ashley Cole još jednom je pokazao da više nije za vrhunski nogomet. Neoprezno je vraćao loptu i idealno poslužio talentiranog Iheanacha. Mladi napadač Man Cityja poslije asistencije Sterlingu i sam se upisao u strijelce. Ipak, Roma je izbjegla poraz u samom finišu. U 87. minuti sjajan pogodak iz slobodnog udarca postiže Adem Ljajić.

Pristupilo se penalima, a drugu seriju obilježili su srpski nogometaši: Kolarov je promašio cijela vrata, a Ljajić „Panenkom“ osušio Harta. Imala je Roma završnu priliku za pobjedu, pokušao je slično Ljajiću izvesti i Doumbia, ali Joe Hart ga je pročitao. Prije toga vratar Cityja silovito je sam zakucao s 11 metara, a poslije uspješnog penala mladog Horsfielda skinuo je i udarac Keite za trijumf engleskog doprvaka.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Joe HartAdem LjajićRomaManchester City

Ostale Vijesti