REUTERS/Leon Kuegeler
REUTERS/Leon Kuegeler

Neuer otkrio: "Zbog raka kože sam bio na tri operacije"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 02.11.22. | 13:40

Vratar njemačke reprezentacije oglasio se na društvenim mrežama

Manuel Neuer (36) trenutno je van stroja. Sinoć nije bio među vratnicama u 2:0 pobjedi Bayerna nad Interom u posljednjoj utakmici natjecanja po skupinama Lige prvaka, a njegovo mjesto zauzeo je dvije godine mlađi Sven Ulreich.

A još nije poznato kada će se Neuer vratiti na teren, niti hoće li biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Kataru. No, iako su prvotne vijesti iz Njemačke govorile kako je Neueru upitan nastup na SP-u zbog raka kože nego ozljede ramena.

Međutim, današnja objava Neuera na društvenim mrežama uzdrmala je nogometnu javnost. Vratar je objavio video u kojem potvrđuje kako je imao rak kože te da je zajedno sa tenisačicom Angelique Kerber odlučio investirati u kremu za sunčanje:

„Oboje imamo povijest kožnih bolesti. U mojem slučaju radi se o raku kože na licu, zbog kojeg sam morao ići na tri operacije. Kada se radi o kremama za sunčanje moramo raditi na maksimalnoj zaštiti. Mi treniramo vani svaki dan i također provodimo mnogo slobodnog vremena u prirodi. Za nas je važno da počnemo koristiti moderne kreme za zaštitu od sunca s faktorima 50+“.

Bild pak prenosi kako su Neuerovi problemi s ovom bolešću počeli u prosincu 2021. godine kada je 36-godišnji Neuer primijećen s flasterom na licu na utakmici Lige prvaka s Barcelonom.

Neuer ove sezone ima velikih problema s ramenom, koji su počeli nakon odigranih 9 kola u domaćem prvenstvu, a u Njemačkoj se nadaju kako će biti spreman za Katar. (rv)


Tagovi

Manuel NeuerBayern

Ostale Vijesti