Reuters
Reuters

Nesuđeni dinamovac hit završnice mercata: Ozljeda Vatrenog 'gura' ga prema Ligi prvaka!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.08.24. | 17:15

Švicarski stoper mogao bi potpisati za Bolognu, iako su zadnjih dana ponude poslale i Fiorentina i Valencia, a već ranije htio ga je i Como

Bećir Omeragić, prije samo godinu dana, trebao je iz Züricha doći u Dinamo kao besplatan igrač. Sve je bilo dogovoreno, zakazan liječnički pregled, a onda su Igor Bišćan i Dario Šimić, koji su tada u Maksimiru odlučivali o igračkoj križaljci, spustili rampu i doveli - Maximea Bernauera. Mladi švicarski reprezentativac, pak, otišao je u francuski Montpellier i nakon samo jedne sezone u tom klubu postao tražena roba na tržištu. I hit-priča završnice ljetnog mercata.

Omeragić bi, naime, idućih dana mogao postati novi branič Bologne. Jer, ozlijedio se hrvatski reprezentativac Martin Erlić, još se ne zna težina ozljede, ali u klubu ne žele ništa prepustiti slučaju i traže alternativu. Odnosno, da budemo precizniji, htjela je Bologna Omeragića i prije Erlićeve ozljede, ali sad ga želi još više! Prema informacijama iz talijanskih medija Bologna je spremna platiti između osam i 10 milijuna eura, ovisno o izvoru informacije, a formalno bi Omeragić došao na posudbu, koju bi Bologna platila dva milijuna eura, uz obvezni otkup na kraju sezone. Bologna će ove jeseni igrati Ligu prvaka i to joj je jaki argument u privlačenju Omeragića.

Međutim, Bologna nije sama u toj 'igri', jer za Švicarca Omeragića ponude su zadnjih dana poslale i Fiorentina i Valencia, ne znamo je su li izdašnije od Bolognine, a bio je na meti i novog talijanskog prvoligaša Coma, nakon ozljede Raphaela Varanea. Omeragić, očito, razvija svoj potencijal, prava je šteta što ga nije razvijao u Dinamu. I s njim uplovio u Ligu prvaka. (T.N.)



Tagovi

Bećir OmeragićMartin ErlićBolognaMontpellier

Ostale Vijesti