Neočekivan preokret – Monchi odbio Arsenal i vratio se u Španjolsku

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.03.19. | 15:29

Stigla je i službena potvrda.

Veliki preokret dogodio se u karijeri Monchija.

Donedavni sportski direktor Rome dobio je otkaz nakon što su Rimljani ispali iz Lige prvaka. Nepunih 24 sata nakon što je treneru Eusebiju Di Francescu, 'specijalist' za transfere Monchi također je odlučio otići iz talijanskog kluba.

Očekivalo se potom da će oživjeti suradnju sa Unaijem Emeryem u Arsenalu. Otočki mediji pisali su da je sve bilo dogovoreno (trogodišnji ugovor i plaća od 2 i pol milijuna eura godišnje), međutim dogodio se preokret.

50-godišnji Španjolac odlučio je vratiti se u domovinu i 'njegovu' Sevillu. Klub je putem svojih službenih kanala objavio da se sportski direktor vratio u klub u kojemu je proveo čak 17 godina.

„Monchi je došao kući“, stoji u službenoj objavi andaluzijskog kluba.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">&quot;I don&#39;t want this to be a goodbye. I want this to be a see you soon&quot;<br><br>Monchi has come home.<br><br>Info<a href="https://t.co/ZCRjvjMdlM">https://t.co/ZCRjvjMdlM</a> <a href="https://t.co/0PJXOE0OUY">pic.twitter.com/0PJXOE0OUY</a></p>&mdash; Sevilla FC (@SevillaFC_ENG) <a href="https://twitter.com/SevillaFC_ENG/status/1107236946735173633?ref_src=twsrc%5Etfw">March 17, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Monchi

Ostale Vijesti