Nenormalni Gervinho! Evo što je sve tražio od šeika iz Emirata... Istog trena povukli su se iz posla!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.06.15. | 13:18

Malo je reći da je bio pohlepan...

Početkom ovog mjeseca u Rimu su trljali ruke. Javila im se Al Jazira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, sa željom da dovede Gervinha. Nudili su između 13 i 15 milijuna eura, što bi za Romu bio fantastičan posao, pogotovo ako se uzme u obzir da su Bjelokošćanina platili 7.000.000 eura, a da je iza njega bila katastrofalna sezona s tek dva pogotka.

Činilo se da će Gervinho bez previše razmišljanja reći „zbogom“ vrhunskom nogometu i otići igrati uz Mirka Vučinića i nekadašnje nade Argentine i Brazila, Manuela Lanzinija i Thiaga Nevesa. Za gušt i silne milijune. Špekuliralo se da mu Al Jazira nudi višegodišnji ugovor sa zajamčenih 7.000.000 eura po sezoni, što je gotovo trostruko više od njegove godišnje plaće (2.500.000 eura) u Romi.

Vrijeme je prolazilo, službene potvrde transfera nije bilo, a jučer je cijeli posao propao. Gazzetta dello Sport danas donosi stvarne razloge: Gervinho je naime imao niz dodatnih zahtjeva. Neki od njih graniče sa zdravim razumom!

Tako se doznalo da je od čelnika Al Jazire tražio poseban helikopter koji bi mu bio na raspolaganju 24 sata dnevno, vilu za čitavu obitelj, neograničen broj plaćenih putovanja u Obalu Bjelokosti, te kao vrhunac – privatnu plažu! Iako im lova zaista nije problem, društvo iz Ujedinjenih Arapskih Emirata odlučilo je da ih Gervinho neće vući za nos i momentalno se povuklo iz posla. Na žalost Rome...

(Foto: Action Images)


Tagovi

GervinhoAl JaziraRoma

Ostale Vijesti