Photo: Slavko Midžor/PIXSELL
Photo: Slavko Midžor/PIXSELL

Nema VAR-a, ima Đalovića: “Agresivni su, vodeća su momčad lige, ali bit će rotacija"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.10.24. | 14:51

Trener Rijeke najavio ogled 1/8 finala Kupa

Nogometaši Rijeke u osmini finala Hrvatskog kupa dočekuju Bednju, petoligaša koji je domaćin na Rujevici kako ne bi otišao u minus, budući da bi od gostovanja Riječana u Beletincu bilo (financijski) više štete nego koristi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dvoboj se, dakle, igra u utorak od 19.30 sati na Rujevici, no ovo nije prvi put da se ova dva kluba susreću u kup utakmici, prije devet godina Riječani su u Beletincu slavili s 10-0. Danas je Bednja član Elitne ŽNL Varaždinske, što odgovara petom rangu natjecanja.

Dvoboj protiv Bednje je za klupske stranice najavio je trener Rijeke Radomir Đalović, koji se osvrnuo i na remi protiv Lokomotive (2-2).

“Nakon što smo dvaput pogledali utakmicu i analizirali je, žaljenje za pobjedom je još veće. Imali smo dobra razdoblja igre, kreirali smo dosta prilika, imali dvadeset i šest udaraca prema golu… Ostaje žal zbog tri boda. Moramo nastaviti u ovakvom ritmu, a tada će sigurno doći pobjede. Hvala navijačima, Armadi, što su po onakvom vremenu došli i bodrili nas cijelu utakmicu. Žao mi je zbog igrača i zbog njih što nismo ostvarili pobjedu”, rekao je Radomir Đalović.

O niželigaškom suparniku trener Fiumana je rekao:

“Gledali smo Bednju, pratio sam ih i uživo. Agresivna su momčad, u svom prvenstvu pobjeđuju, vodeća su momčad lige. Očekujem od svojih igrača da budu pravi i da od prve minute idemo po prolaz. Ovo je kup natjecanje u kojem nema popravnog, a svi znamo da su iznenađenja moguća. Od prve minute ćemo krenuti agresivno i tražiti prolaz. Rotacije? Sigurno će biti nekih promjena, ali ne velikih”, poručio je Đale.

Dodajmo da utakmicu sudi mladi Oliver Romić (Osijek), a iako postoje uvjeti za VAR, neće ih biti, jer Bednja je forlamni domaćin, a ne bi bilo ni da se igra u Beletincu. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Radomir ĐalovićHNK RijekaBednjaHrvatski nogometni kupRabuzinovo SunceVAR sobaVAR

Ostale Vijesti