Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Nekadašnji napadač Hajduka nastavio sa starim navikama, zabio dva gola protiv Ćirinog bivšeg kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.11.21. | 12:49

Nova sezona, stare navike

Nakon 13. kola bivši napadač Hajduka, 25-godišnji Ivan Prajin ima šest golova na kontu. Nastavio je tako sa starim navikama u dresu švicarskog Schaffhausena za koji je prošle sezone zabio 14 zgoditaka.

U 13. kolu Schaffhausen je na gostovanju savladao nekadašnji klub Miroslava Ćire Blaževića, Neuchatel Xamax s 3:0, a Prtajin je zabio dva pogotka. Osim u prvenstvu, Prtajin je ove sezone zabio i dva gola u Kupu, a njegov Schaffhausen je trenutno šesta momčad druge švicarske lige.

Prtajin je karijeru započeo u zadarskim Arbanasima, a sa 16 godina odlazi u Zagreb gdje je prvo bio u omladinskoj školi Trešnjevke, a potom u klubu iz Kranjčevićeve.

Iz Zagreba odlazi u mladu momčad Udinesea, da bio u veljači 2017. godine stigao u Hajduk. No, na Poljudu mladi napadač nikad nije dobio priliku, točnije Željko Kopić u svom mandatu mu je dao „cijelu“ minuti u utakmici protiv Slaven Belupa. Za drugu momčad Hajduka odigrao je 25 utakmica prije nego se otisnuo u inozemstvo, prvo u Rodu pa u trenutni Schaffhausen.


Tagovi

Ivan Prtajin

Ostale Vijesti