Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Nekadašnji igrač Hajduka napušta Mokri Dolac, dobio otkaz nakon debakla u Sarajevu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.03.22. | 11:47

Proveo je šest mjeseci na klupi premierligaša

Sredinom rujna klupu BiH premierligaša Posušja preuzeo je nekadašnji igrač i trener juniora Hajduka Stipe Balajić. Naslijedio je tada Denisa Ćorića na klupi novog prvoligaša. Balajić je imao težak zadatak, borbu za ostanak u ligi, a nakon šest mjeseci u Mokrom Dolcu ostvario je učinak od tri pobjede, šest remija i isto toliko poraza. U ove tri pobjede bila je i ona od 2:0 protiv Željezničara kad je nadmudrio tadašnjeg trenera Sarajlija Tomislava Ivkovića.

Posljednji od 6:0 u Sarajevu presudio mu je poslu pa mu se uprava Posušja odlučila zahvalit na suradnji.

„Uprava kluba večeras je nakon sastanka s gospodinom Stipom Balajićem priopćila da aktualni šef više nema podršku UO HŠK Posušje. Na klupi HŠK Posušje ovaj Sinjanin je proveo točno šest mjeseci, te s klubom s Mokrog Doca ostvario tri pobjede, šest remija i šest poraza u m:tel PL BiH. Ovim putem se zahvaljujemo gospodinu Balajiću na svemu što je dao za naš klub i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere“, naveli su u priopćenju iz kluba.

Posušje trenutno zauzima 10. mjesto sa 20 bodova. Poslije reprezentativne pauze dočekat će Željezničar ostaje da se vidi s kojim trenerom na klupi. Posljednji angažman prije BiH imao je u Junaku iz Sinja, a trenirao je i NK Dugopolje, NK Krško, HNK Šibenik, NK Imotski, te juniore Hajduka. Bio je u pomoćnik Ivanu Kataliniću u RNK Splitu

Kao nogometaš nastupao je u Hrvatskoj i Sloveniji. Igrao je za Hajduk, Zadar, Istra, Šibenik, dok je najveći dio karijere proveo u Mariboru.



Tagovi

Stipe BalajićPosušjeBiHBiH Premier ligaBiH Premijer liga

Ostale Vijesti