foto: Action Images
foto: Action Images

Nekad je bio hit igrač, a danas dobiva crvene kartone zbog udaranja tinejdžera

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.12.20. | 07:48

Dadi Vodopiji ne ide najbolje.

Danny Drinkwater, nekadašnji hit igrač Leicestera iz doba naslova prvaka, koji je promijenio niz klubova i koji je 2017. došao u Chelsea za 35 milijuna funti, odigrao je jučer utakmicu za rezerve londonskih Plavaca.

I nije se igrač simpatičnog prezimena posebno proslavio - naime, dobio je izravan karton zbog udaranja 16-godišnjeg igrača u-23 momčadi Tottenhama, Alfieja Devinea.

Devine je, inače, i sam zaradio crveni karton budući da mu je uklizao s dvije noge, ali se Drinkwater, na naški Vodopija (ili Popivoda) odlučio na vlastitu kaznu. U tom je trenutku nastao kaos, ali je glavni sudac nekako uspio primiriti strasti i oba igrača poslati na prijevremeni odmor. Ovo je vjerojatno iskaz frustracije Drinkwatera koji već gotovo dvije godine nije odigrao utakmicu za prvu momčad Bluesa, i to nakon što je bio dio čudesne generacije Leicestera.

Vrijedi spomenuti kako je na utakmici nastupio Petr Cech i primio gol od igrača Tottenhama koji se nije ni rodio kada je legendarni Čeh potpisao prvi ugovor za Chelsea.

Detaljniju statistiku ovog susreta možeš pronaći OVDJE.


Tagovi

ChelseaChelsea U23Danny Drinkwater

Ostale Vijesti