REUTERS/Toby Melville
REUTERS/Toby Melville

Neće dugo biti bez posla: Mourinho pred preuzimanjem Valencije

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 21.04.21. | 17:04

Po odlasku iz Spursa najavio je da neće pauzirati

Pomalo u sjeni priče o Superligi ostao je odlazak Josea Mourinha s klupe Tottenhama. Njegov otkaz najavljivao se za kraj sezone, ali čelnici Spursa odlučili su ga zamijeniti odmah Ryanom Masonom, najmlađim trenernom u povijesti engleske Premier lige i bivšim igračem Tottenhama.

Samo par dana od senzacionalnog otkaza pojavila se senzacionalna vijest o mogućoj novoj sredini za Special Onea. Naime, prema pisanju šPo odlasku iz spursa najavio je da neće odmaratpanjolskog Todofichajesa, Mourinho bi mogao preuzeti Valenciju koja se ove sezone također bori s lošim rezultatima. Treneru Javiju Garciji gori pod nogama i velika je vjerojatnost da će vlasnik kluba Peter Lim u neko kraće vrijeme odlučiti se za promjenu.

Kako navode španjolski mediji, Lim je već obavio razgovore s Mourinhovim agentom Jorgeom Mendesom o mogućnostima povratka Portugalca u Španjolsku. Najavio je po odlasku iz Tottenhama da ne planira odmarati već ostati u nogometu pa se ova priča čini sve realnijom.

Čelnici Valencije već neko vrijeme razmišljaju o tome da otpuste Graciu, a klub se spustio na 14. mjesto sa samo 35 bodova iz 31 utakmice ove sezone u LaLigi. Iako mnogi u upravi kluba predlažu trener a Granade Diega Martineza, singapurski vlasnik želi zvučno ime kao što je Mourinho nadajući se da bi s njim mogli ostvariti povratak u vrh europskog nogometa.


Tagovi

Jose MourinhoValencia

Ostale Vijesti