Neće biti lako bez Pogbe - Juventus kupuje dva igrača da bi zamijenio Francuza

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.08.16. | 10:44

Paul Pogba bi danas trebao obaviti liječničke preglede u Manchester Unitedu, a Juventus je već spremio dvije zamjene za njega.

Iako je 'Stara dama' bila dosta aktivna u prijelaznom roku, 'mercato' za Juventus nije završen. Od ranije se znalo kako će talijanski prvak posegnuti za barem jednim veznjakom ako Pogba ode iz kluba, a izgleda kako su se u Juventusu odlučili ne na jednu, nego na dvije zamjene.

Igrač koji bi odmah trebao uletjeti u Pogbine kopačke je njegov sunarodnjak i kolega iz reprezentacije Blaise Matuidi. On se i ranije spominjao kao Juventusova meta, a Calcio News donosi kako je Juventus već poslao ponudu od 20 milijuna eura za njega. Problem je samo što PSG traži dosta više, 30 milijuna.

Drugi igrač koji bi mogao doći je 19-godišnji Amadou Diawara, veliki talent koji igra u Bologni i za kojeg su zainteresirani mnogi talijanski klubovi, prije svih Roma i Napoli. Diawara želi otići iz Bologne, već je radio pritisak na klub tako što nije došao na jedan trening, a sigurno ne bi imao ništa protiv da karijeru nastavi u Juventusu…

(Foto: Action Images) 

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Paul PogbaBlaise MatuidiAmadou Diawaraprijelazni rok

Ostale Vijesti