REUTERS/Pablo Morano
REUTERS/Pablo Morano

Navijači Valencije uhićeni u Singapuru zbog prosvjeda protiv vlasnika kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.10.24. | 08:09

Mislili su da se radi o hotelu koji pripada singapurskom biznismenu te su postavili i naljepnicu s riječima "Lim out" (Lim van) na ulazna vrata

Dvoje navijača Valencije uhićeno je u Singapuru tijekom medenog mjeseca, jer su prosvjedovali protiv vlasnika većinskog paketa dionica kluba Petera Lima, izvijestile su španjolske novine u utorak.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Lim je najveći dioničar kluba od 2014., ali se španjolski prvoligaš pod njegovim vodstvom ne može pohvaliti dobrim rezultatima, a zaustavljena je i izgradnja novog stadiona, koji je napola izgrađen i stavljen u stanje konzervacije.

Uhićeni muškarac držao je transparent s natpisom "Lim go home" (Lim idi kući) ispred vlasnikove kuće u azijskom gradu-državi, izvijestio je El Mundo.

Navijači su mislili su da se radi o hotelu koji pripada singapurskom biznismenu te su postavili i naljepnicu s riječima "Lim out" (Lim van) na ulazna vrata.

Par je uhićen u petak pri pokušaju odlaska iz Singapura, izvijestila je Marca. El Mundo je objavio da su im oduzete putovnice.

Prema napisima u novinama, gradonačelnica Valencije Maria Jose Catala kontaktirala je španjolsko veleposlanstvo u Singapuru.

Navijači Valencije već godinama organiziraju masovne prosvjede ulicama grada protiv većinskog vlasnika kluba.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)



Tagovi

ValenciaPeter LimLa Liga

Ostale Vijesti