Navijači Reala odabrali trenera za sljedeću sezonu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.05.15. | 11:20

Koja je trenerska budućnost madridskog Reala? Na to su pitanje odgovorili čitatelji dva utjecajna španjolska lista, Marce i Asa.

Hoće li Carlo Ancelotti i sljedeće godine voditi 'Kraljevski klub', jedno je od glavnih pitanja svih nogometnih zaljubljenika ovih dana. Talijan nije uspio osvojiti niti jedan trofej ove godine, a takva sezona se u Realu rijetko kada prašta. Bez obzira na lanjsko osvajanje Lige prvaka i prilično dobar prvi dio ove sezone, malo tko mislim da bi Ancelotti trebao ostati na klupi Reala.

No, takvog mišljenja nisu čitatelji Asa. U anketi je Ancelotti dobio 43,91% njihovih glasova kao najbolja osoba za Realovog trenera u sljedećoj sezoni. Iza njega se plasirao Jürgen Klopp sa 28,89%, treći je Michel, klupska legenda koja je trenutno u Olympiacosu s 12,15%, a nakon toga slijedi Rafael Benitez koji je dobio 7,81% čitatelja, ali koji figurira kao jedan od najvećih kandidata za Ancelottijevog nasljednika. Posljednji je na ovoj listi bio aktualni trener Seville Unai Emery koji je dobio 7,24% glasova.

Marca je i ankete 'izbacila' Ancelottija, tražeći njegovog nasljednika ako do smjene dođe. U njihovoj anketi najviše glasova, 44% je dobio Jürgen Klopp. Slijede Michel s 14,7%, Unai Emery (10,8%), Joachim Löw (9%), Rafael Benitez (8,9%), a zanimljivo je da je Zinedine Zidane dobio svega 7,4%. Iza njega su se plasirali Julen Lopetegui (2,8) i André Villas-Boas koji je dobio 2,4% od oko 30 tisuća glasača.

Izgleda kako je Klopp favorit Španjolaca, naravno ako dođe do smjene Ancelottija. Što vi mislite? Koga biste željeli vidjeti na Realovoj klupi?

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Rafael BenitezMichelJurgen KloppCarlo Ancelotti

Ostale Vijesti