NK Osijek
NK Osijek

Navijači Osijeka mogu odahnuti: Mr. 100 posto ostaje na Opus Areni!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 13.06.24. | 18:09

Mnogi su se zabrinuli kada ga nisu vidjeli u stožeru novog trenera

Navijači NK Osijeka pitali su se gdje je Ivo Smoje nakon što je izašao popis članova novog stručnog stožera. Neki su nagađali da je otišao sa Zoranom Zekićem u Sarajevo, da je odustao od Osijeka, ali prema našim informacijama, Smoje ostaje u Osijeku.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Još nije definirana njegova nova pozicija, ali dobro poznati 'Mr. 100 posto' ostat će među Bijelo-plavima, samo na nekoj novoj funkciji. Podsjetimo, Smoje je i sam bio glavni trener Osijeka dvije utakmice i obje je pobijedio, a navijačima je zbog toga i zbog činjenice da je klubu vjeran već godinama, praktički cijeli njegov život uz veće ili manje pauze, posebno drag. U njemu je svoju igračku karijeru započeo na početku milenija, a u njemu ju je i završio 2014. godine.

Iako je i Zekiću puno pomagao dok mu je bio pomoćni trener, novi je šef struke odabrao druge pomoćnike. To će biti Gianluca Cervera kao prvi asistent, kondicijski trener Paolo Fonto i Gianfranco Randazzo koji će raditi s vratarima, a osim njih tu su i Hrvati: Tomislav Radotić, Tomislav Barišić i Marin Vučko koje je NK Osijek objavio danas na društvenim mrežama.

Dakle, vjerojatno ćemo uskoro doznati što će po novome raditi Ivo Smoje, ali za sada je navijačima Osijeka dovoljno dobra vijest da ostaje u klubu i da ga ne namjerava napustiti budući da su i on i njegova obitelj iznimno zadovoljni životom u slavonskoj metropoli. Naravno, čelnici kluba uvijek mogu donijeti drugačiju odluku, no ako je netko stekao status živuće legende i marljivog čovjeka u osječkim redovima, onda je to u očima navijača Ivo Smoje. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivo SmojeNK OsijekOpus ArenaFederico Coppitelli

Ostale Vijesti