Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Navijači Hajduka na treningu skandirali: “Hoćemo titulu!“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.06.24. | 19:57

Gattuso i igrači dobili su pljesak na početku te zahvalili istom mjerom Torcidi koja ih je došla podržati

Trener Hajduka Gennaro Gattuso otvorio je na 45 minuta trening na pomoćnom terenu Poljuda, a došlo ga je vidjeti gotovo dvije tisuće navijača. Po ulasku na teren igrači i stručni stožer dobili su pljesak okupljene većinom Torcide, a onda su nogometaši navijačima uvratili aplauz.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Pjevalo se 'hoćemo titulu!', 'samo jednu želju imam' i 'ja te volim Hajduče', vidi se da su se navijači zaželjeli nogometa i zaboravili na prošlu sezonu te im ne smeta što je splitski klub podignuo cijenu pretplata za 2024./2025. za pedeset posto.

Upalili su baklje na svom otvaranju sezone i pratili Hajdukov trening, a kada se igralo na male golove, svaki su pogodak popratili skandiranjem, napunili igrače samopuzdanjem.

hajduk.hrhajduk.hr

Gattuso je htio da momčad prije puta preko granice na deset dana osjeti i navijačku podršku, koja nije izostala, kao ni invazija terena po završetku, lov na potpise i suvenire. Trening je s tribina pratio i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je na odmoru nakon ispadanja Hrvatske s Eura, po završetku se došao javiti suigračima.

Dok talijanski specijalisti za transfere pišu da je Edin Džeko blizu dolaska u Hajduk gdje ga čeka ugovor na dvije godine, momčad s Gattusom marljivo trenira iako je dosta vruće. Od ponedjeljka će u nešto hladnije krajeve, u Sloveniju, gdje će na Bledu imati odlične uvjete.

Prije puta u Sloveniju, Bijeli će u subotu odigrati trening-utakmicu zatvorenu za javnost protiv Posušja i ona bi Gattusu trebala poslužiti u odabiru kadra za ono što ih čeka, jer u planu su 'deželi', još četiri prijateljska susreta.

Zanimljivo je da je trener Hajduka koji je s Italijom bio prvak svijeta, zakazao dvoboj s Posušjem u isto vrijeme kada igraju njegovi Azzurri protiv Švicarske u osmini finala Eura, tako da ih u izravnom prijenosu neće moći gledati.

Govori to koliko je predan svome novom poslu i izazovu koji je pred njegovim Hajdukom. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukTorcidatreningPoljudGennaro GattusoEdin DžekoHrvatska nogometna ligaIvan Perišić

Ostale Vijesti