Napadač odbio jedan transfer zbog nevjerojatnog razloga, drugi zeznuo i onda tražio nemoguće!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.09.15. | 09:00

Budućnost Emmanuela Adebayora je tijekom cijelog ljeta bila vrlo neizvjesna, a tako će se i nastaviti zbog njegove volje.

Napadač Tottenhama je navodno odbio ponudu 'Spursa' posljednjeg dana prijelaznog roka da otkupi sam svoj ugovor kako bi se mogao priključiti nekom novom klubu. Tottenham mu je bio spreman plaćati iznos njegove tjedne plaće od 136.000 eura dok ne pronađe novi angažman, ali je Adebayor inzistirao da će otići samo ako mu 'Spursi' isplate vrijednost cijelog ugovora, vrijednog nešto manje od sedam milijuna eura, u paušalu.

A ono što je možda i još bizarnije od ovog prenapuhanog zahtjeva je što je otkriveno da je Adebayor odbio prelazak u Aston Villu ranije u ovom prijelaznom roku jer je čekao 'znak od Boga'.

Očito je da taj signal nije nikada došao.

'The Telegraph' prenosi kako je 31-godišnjak u Aston Villu trebao preseliti krajem srpnja, ali je zapanjio čelnike kluba kada je nakon što je obavio liječnički pregled i već pozirao u novom dresu, ipak zaustavio transfer tvrdeći kako želi signal od Boga da je to dobar i ispravan potez.

Adebayor se navodno konzultirao sa svojim župnikom o perspektivi selidbe u Midlands prije konačne odluke, a na koncu se ipak predomislio oko transfera.

A nije to bilo sve. Napadača je želio na posudbu dovesti Bilićev West Ham, ali se Adebayor nije pojavio na liječničkom pregledu.

Čini se da mu sasvim dobro odgovara da ne igra, a dobiva plaću u redovima 'Spursa', najmanje sljedeća četiri mjeseca, kada započne zimski prijelazni rok.

(Foto: Instagram)


Tagovi

Emmanuel AdebayorTottenhamAston VillaWest Ham

Ostale Vijesti