Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon odlaska iz Varaždina, Domagoj Drožđek pronašao novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.08.24. | 16:33

Potpisao je na dvije sezone

Još u lipnju smo znali da Domagoj Drožđek neće ostati član Varaždina i u novoj sezoni. a potvrda toga stigla je krajem spomenutog mjeseca kada je momčad krenula s pripremama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, Drožđek nije dugo čekao na pronalazak novog angažmana te je ovaj 28-godišnji krilni napadač odlučio karijeru nastaviti na Cipru kao član Apollona iz Limassola.

Ciparski prvoligaš prošlu je sezonu završio kao sedmoplasirani u osnovnom dijelu prvenstva, što ih je drugom dijelu sezone odvelo u ligu za ostanak. Tamo su potvrdili igre iz prvog dijela sezone te završili kao prvi, odnosno 7. ukupno. Drožđek je s Apollonom potpisao ugovor na dvije sezone.

Iza Drožđeka je sjajna sezona u kojoj je zabio sedam prvenstvenih pogodaka, od čega po dva Dinamu, Rijeci i Gorici te jedan Hajduku u 1-0 pobjedi Varaždina na Poljudu.

Drožđek je sa seniorskim nogometom krenuo u drugoj momčadi Borussije Dortmund, a ovo mu je bio treći mandat u Varaždinu. Između prvog i drugog proveo je dvije sezone u Lokomotivi, a između drugog i trećeg u korejskom Busan IParku.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaNK VaraždinVaraždinDomagoj DrožđekCiparciparska nogometna ligaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.nogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživo

Ostale Vijesti