Nakon nove teške ozljede Zaniola, Romi je ponuđen nekadašnji reprezentativac Argentine

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.09.20. | 11:30

Popularna Gazzetta dello Sport piše kako bi to mogla biti dobra opcija, kako za Rimljane, tako i za samog igrača.

Podsjećamo, Zaniolo se tek vratio nakon duge pauze, a sada mu se ista povreda – pucanje križnih ligamenata – dogodila na drugom, 'zdravom koljenu.

Prvi put stradao je sredinom siječnja ove godine nakon jednog duela s Matthijsom de Ligtom u prvenstvenom ogledu protiv Juventusa, a ovog puta za njega je koban bio duel s jednim drugim 'wonderkidom' nizozemskog nogometa – Donnyjem Van de Beekom.

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, a ovu situaciju pokušat će iskoristi čelnici Watforda koji su prošle sezone ispali iz elitnog ranga engleskog nogometa. Oni ovog ljeta planiraju prodati veći broj igrača, naročito one koja imaju velika primanja, a jedan od njih je i bivši igrač Udinesea i Juvenstusa, Roberto Pereyra, koji je ujedno jedno od 'najvećih' imena u svlačionici 'Stršljenova'.

Konkretnih informacija nema, ali transfer djeluje jako realno, naročito ako bi Rimljani uspjeli dogovoriti posudbu s mogućnošću otkupa. Bila bi to 'win – win – win' opcija za sve tri strane, a detaljnije informacije o ovom potencijalnom poslu očekujemo u narednih nekoliko dana.

(foto: Action images)

 


Tagovi

Roberto PereyratransferiLjetni prijelazni rokposudba

Ostale Vijesti