Damir Spehar/PIXSELL
Damir Spehar/PIXSELL

Nakon glavnog napadača, Slaven Belupo napustili sportski direktor te glasnogovornik

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 13.08.24. | 16:02

U mandatu sada već bivšeg sportskog direkotra klub je transferirao igrače poput Zvonareka, Crnca i Hoxhe, dok dugogodišnji klupski glasnogovonik, koji je u klubu bio ‘Katica za sve’, odlazi u Sarajevo na poziv Zorana Zekića.

Navijači Slaven Belupa nisu baš nešto prepuni optimizma u početku nove sezone. U odnosu na prošlu sezonu dres Farmaceuta više ne nose Ivan Lepinjica, Tomislav Štrkalj, Bujar Plana, Vinko Međimorec i igrač koji je ‘nosio’ Slaven na svojim leđima, Benedik Mioč, a osim slačionice ‘čistka’ se dogodila i na ‘prvom katu’ budući da su svoje urede sada ispraznili sportski direktor Aleksandar Aleksovski i klupski glasnogovornik Luka Šarlija.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kako javlja Vedran Tkalec, najbolje obavješteni novinar o zbivanjima u klubu iz Miškine 10, Luka Šarlija, inače brat prvotimca Hajduka Zvonimira, odlazi u Sarajevo na poziv Zorana Zekića, dok Aleksovski nakon tri i pol godine u Koprivnici odlazi iz nogometa te se vraća u odvjetničke vode.

Podsjetimo, u mandatu Alekovskog je Slaven realzirao neke od svojih najvećih izlaznih transfera u povijesti, s tim da se posebno ističu prodaje Zvonareka (Bayern, 1.8 milijuna eura), Crnca (Rakow, 1.3 milijuna eura) te Hoxhe (Dinamo, milijun eura). Šarlija je pak ‘živio’ za Slaven šest godina, obavljao je mnoge poslove koji ni izbliza nisu u njegovoj domeni, a kako javlja Podravski, ponuda koju je dobio bila je predobra da ju ne prihvati, a njegov izostanak će se svakako osjetiti u klubu. (I.A.S.)



Tagovi

Slaven BelupoAleksandar AleksovskiHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti