Nakon Dilavera, stigla ponuda iz Turske i za „Modrog“ reprezentativca BiH

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 31.08.20. | 08:54

Bliži je ostanku u Zagrebu.

Nogometaši zagrebačkog Dinama u trećem su kolu Prve hrvatske nogometne lige pobijedili Osijek u derbiju rezultatom 4:1. Daleko je to bilo od sjajne partije Modrih, gosti iz Slavonije su imali nekoliko zicera i promašen penal, ali raspoloženi Dominik Livaković praktički je zaključao svoja vrata nakon Grezdinog izjednačujućeg gola početkom drugog dijela.

Na toj utakmici priliku ponovno nije dobio Luka Menalo, krilni napadač Plavih koji se ovog ljeta vratio s posudbe iz ljubljanske Olimpije. Iako bi mnogi zaključili kako bosanskohercegovački igrač želi promijeniti sredinu, upravo je suprotno.

Kako prenose Sportske novosti, 24-godišnjak je dobio ponudu Konyaspora, uprava Modrih vjerojatno ne bi imala ništa protiv prodaje, ali nogometaš je odbio tu mogućnost. Plan mu je izboriti se za veću minutažu na Maksimiru, poglavito nakon što je Damian Kadzior otišao u španjolski Eibar.

Menalo je odigrao jako dobru prošlu sezonu u Olimpiji, gdje je upisao deset golova i osam asistencija u 33 nastupa u prvenstvu, a prema Transfermarktu procijenjen je na 800 tisuća eura.

(Foto: Goran Stanzl/Pixsell)


Tagovi

Luka MenaloKonyaspor

Ostale Vijesti