Lena Burilo/Goalkeeper Camp Cotić-Starčić
Lena Burilo/Goalkeeper Camp Cotić-Starčić

Najveći vratarski kamp u Europi stalno raste, Eugen Ciban debitirao u HNL-u

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.04.24. | 15:00

Goalkeeper Camp polaze mladići iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije, Austrije, Italije, Crne Gore i Mađarske

Goalkeeper Camp Cotić-Starčić nakon što je 2023. završio sa 13 kampova i nevjerojatnih 305 vratara te postao najveći vratarski kamp u Europi ove 2024.krenuo je još jače.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što su u proteklih pet godina otvorili lokacije diljem Hrvatske i Slovenije (Dajla, Ravna Gora, Nedelišće, Izola, Postojna) ove su godine dodali još jednu novu lokaciju Ljubljanu.

Trako je 2024. krenula već početkom godine prvim kampom u Dajli kojeg je odradilo 35 vratara, nastavilo se u veljači s premijerom u Ljubljani sa 20 polaznika, a proteklih dana završen je dvostruki program u Nedelišću i predivnom Međimurju gdje je čak 52 polaznika boravilo desetak dana.

Cotić i Starčić na radost mnogih koji nikako ne uspijevaju ući u termine objavljuju i još jednu novu lokaciju te nastavljaju svoj rast i ovu nevjerojatnu priču.

Ljeto je već tradicionalno rezervirano za Ravnu Goru koja ide u čak pet termina i 110 vratara.

Nakon toga redom idu Postojna, nova lokacija, Izola te za kraj godine Dajla.

„Kad smo kretali u naš projekt nismo ni mislili da će danas Goalkeeper Camp postati takav brend i najveći vratarski kamp u Europi. Imali smo sasvim druge planove, ali nema druge nego prilagoditi se situaciji i raditi još više i jače ono što najviše volimo“, kazao je Aleksa Cotić.

„Veselimo se svakom novom druženju, uživamo u onom što radimo i rastemo na svim poljima, ali nogama smo čvrsto na zemlji. Nakon prošlogodišnjih 12 kampova i 305 vratara ove godine podižemo još dvije lokacije i broj vratara koji će se kroz 14 kampova u 2024. popeti na 350, što je brojka koju nitko ni blizu nema“, nadovezao se Aleksandar Starčić.

Goalkeeper Camp polaze mladići iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije, Austrije, Italije, Crne Gore i Mađarske što dovoljno govori samo za sebe.

„Goalkeeper Camp već ima i nekoliko reprezentativca Hrvatske u mlađim kategorijama, a naš Eugen Ciban je i prvi polaznik koji je stao na vrata prvoligaškog kluba, Rudeša“, dodao je Starčić.

Organizacijski je sve savršeno posloženo do najmanjih detalja zahvaljujući team menagerici Romini Cotić.

Goalkeeper Camp ovom prilikom zahvaljuje glavnim sponzorima Larixu Umag, CasaSolMarisu i Bonin tartufima bez kojih bi sve bilo puno teže. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Goalkeeper Camp Cotic-StarcicEugen Ciban

Ostale Vijesti