Marko Lukunić/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL

Najveći Derbi u Maksimiru će se igrati na petak trinaesti?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 01.09.24. | 10:00

Nema još potvrde, no kako Dinamo 17. rujna (utorak) igra u Münchenu, logika je da će biti pomicanja termina

Dinamo 17. kolovoza otvara natjecanje u Ligi prvaka, pa nema prepreka da se najveća utakmica u Hrvata održi na radni dan, a to utječe i na termine Kupa prije toga.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon ove nedjelje nastupa stanka u prvesntvu zbog reprezentativnih obveza, još nema termina idućeg kola koje je najavljeno za subotu 14. rujna, odnosno taj vikend.

A u 6. kolu sastaju se Dinamo – Hajduk, još nema službenih termina koje očekujemo skorih dana, no kako je stanka gotovo dva tjedna, ima još vremena. No, doznajemo ono o čemu se šuška, a to je da bi se taj dvoboj trebao igrati u petak 13. rujna, vjerojatno u večernjem terminu, jer posljednji dan tjedna je normalno u kalendaru HNL-a rezerviran za jednu utakmicu.

Kako Dinamo 17. rujna otvara Ligu prvaka u Münchenu s Bayernom, eto razloga da se Derbi odigra nešto ranije nego inače i pruži prilika 'hraniteljima' HNL-a da imaju što više odmora za pripremu tog dvoboja u elitnom europskom natjecanju

Obzirom na to će se Derbi igrati u najvjerojanije ranijem terminu, to može prouzročiti i promjene u Kupu. Dinamo će gostovanit kod sastava Banjole 25. rujna, dok je Hajdukov dvoboj kod Bilogore 91 u Grubišnom Polju, predviđen za 11. rujna. Moguće je da će se taj termin promijeniti, opcija je da Bijeli igraju dan ranije ili da gostovanje prebace za neki drugi datum. (dku)



Tagovi

GNK DinamoHajdukDerbiBayernLiga prvakaHrvatski nogometni kupHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti