Najluđi klub posljednjeg dana prijelaznog roka

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.02.17. | 14:44

Lille u jednom danu doveo čak sedmoricu novih igrača, a otpustio petoricu.

Tijekom posljednjeg dana prijelaznog roka nogometna tržnica tradicionalno  postaje veoma zabavno mjesto, ali jučer nigdje nije bilo luđe nego u uredima francuskog prvoligaša Lillea. Naime, u Lilleu su jučer otpustili petoricu igrača, što su pak odlučili kompenzirati dovođenjem čak sedam novih imena.

Najzvučnija imena među brojnim prinovama su Anwar El Ghazi koji je doveden iz Ajaxa po cijeni od 7 milijuna eura i napadač Richardo Kishna koji je na posudbu doveden iz Lazija. Također, kada je riječ o obrani, Lille je pojačanja potražio i u Paragvaju, odakle su iz Cerro Portena doveli Juniora Alonsa za 2,50 milijuna eura te u Brazilu, gdje su od Avaija kupili stopera Gabriela po zasad nepoznatoj cijeni.

Osim toga, veznjak Xeka doveden je na posudbu iz portugalske Brage, a Fares Bahlouli kupljen je od Monaca, također po trenutno nepoznatoj cijeni. U Lille je iz kluba Skënderbeu Korçë stigao i osamnaestogodišnji Albanac Agim Zeka.

S druge strane, od petorice igrača koji su napustili klub Lille je zaradio samo na jednom - Younousse Sankharé prodan je Bordeauxu za 3 milijuna eura. Morgan Amalfitano (Rennes), Renato Civelli (CA Banfield) i Mounir Obbadi (Nica) klub su napustili kao slobodni igrači, dok je Junior Tallo poslan na posudbu kod drugoligaša Amiensa.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Anwar El GhaziRicardo KishnaMorgan Amalfitanojunior tallomounir obbadi

Ostale Vijesti