Rudeš
Rudeš

Najbolji strijelac 2.HNL iz prošle sezone prešao u bugarskog prvoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.07.22. | 14:18

"Želimo mu puno sreće u nastavku karijere".

Mladi Zagrepčanin Martin Sekulić nakon jedne sezone provedene u Rudešu postao je novim igračem bugarskog prvoligaša Boteva iz Plovdiva. Sekulić je krenuo u HAŠK-u, bio je dio i juniorskog kadra Hajduka, a s prvoligaškim nogometom krenuo je u Hrvatskom dragovoljcu. Igrao je za Ravnice, Kustošiju, drugu momčad Osijeka, a prošlog je ljeta stigao na Zapad grada iz Hrvatskog dragovoljca.

Sezonu je završio s 13 golova na kontu čime je ponio titulu najboljeg strijelca 2.HNL, danas Prve NL. Njegov Rudeš prvenstvo je završio na drugom mjestu i nije izborio plasman među elitu.

“Sve se odvilo onako kako smo i predviđali od početka. Kad smo dovodili Martina znali smo da će već u prvoj sezoni imati zapaženu ulogu. Pravim pristupom kroz cijelu sezonu došao je do titule najboljeg strijelca. Bili smo svjesni da ga ne možemo zadržati. Zajedno s agentima napravili smo posao koji je veliko priznanje za naš klub odnosno sportsku politiku za koju smo se opredijelili. Martinu želimo puno sreće i uopće ne sumnjamo da će se dobro snaći u Bugarskoj", rekao je direktor Rudeša Stipe Čondrić.

Botev iz Plovdiva je prošlu sezonu prvenstva Bugarske završio na trećem mjestu te će ove sezone igrati kvalifikacije za Konferencijsku ligu.



Tagovi

NK RudešRudešMartin Sekulić

Ostale Vijesti