Na Old Traffordu se sprema čistka svlačionice, Rafael na izlaznim vratima

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.02.15. | 18:40

Engleski mediji navode kako je menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal razgovarao s izvršnim potpredsjednikom kluba Edom Woodwardom, o pitanju produljenja ugovora i prodaji igrača.

Manchester United će razmatrati ponude za Rafaela da Silvu na kraju sezone, a raspravljat će se i o budućnosti još desetorice igrača na Old Traffordu.

Van Gaal je s Woodwardom raspravljao o produženju ugovora i prodaji igrača - na meti su bili Rafael, David de Gea, Robin van Persie i Radamel Falcao.

Rafael ovog ljeta ulazi u posljednjih 12 mjeseci aktualnog ugovora, a obzirom da je su 'Crveni vragovi' zainteresirani za dovođenje braniča Southamptona Nathaniela Clynea, Van Gaal je spreman prodati ovog 24-godišnjaka, koji nije igrao od FA kup susreta u trećem kolu protiv Yeovila.

Rafaelovi izgledi za ostanak na Old Traffordu su smanjeni kada je Van Gaal utvrdio da bi Paddy McNair mogao biti njihovo rješenje za idućih deset godina, nakon što su 19-godišnjaku ponudili novi ugovor ranije ovog mjeseca.

Tek će se donijeti odluke o sudbini brojnih ostalih prvotimaca čiji ugovori istječu ili ovo ili iduće ljeto.

Michael Carrick, koji će na početku nove sezone navršiti 34 godine bi trebao dobiti ugovor na godinu dana prije nego što mu aktualni istekne u srpnju.

Ashley Young bi također trebao dobiti novi ugovor, a Falcao još uvijek pokušava osigurati svoj trajni ostanak, kada mu u svibnju istekne posudba iz Monaca. Tomu Cleverleyju, čiji ugovor traje do lipnja je rečeno da može u Aston Villu, u kojoj je na posudbi.

Jonny Evans, Phil Jones i Chris Smalling također ulaze u završnu godinu svojih ugovora, a Evans ima najveće šanse za prodaju. Informacije s Old Trafforda govore kako je izvjesno da će biti prodan golman Anders Lindegaard, a klub će se navodno pokušati riješiti i Javiera Hernandeza ako se Real Madrid ne odluči posudbu pretvoriti u stalni ostanak.

Branič Tyler Blackett je nagrađen za ulazak u prvu momčad ove sezone s novim ugovorom, koji ga s 'Crvenim vragovima' veže do lipnja 2017. godine. U svakom slučaju, bit će uzbudljivo u Manchester Unitedu u mjesecima koji slijede!

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

RafaelManchester United

Ostale Vijesti